Spring naar inhoud

Promotie FC Dworp 3e provinciale

Na een schitterend seizoen hebben we via Voetbal Vlaanderen de bevestiging gekregen dat FC Dworp promoveert en volgend seizoen in 3e provinciale speelt.  De inzet van de spelers, de trainer, de afgevaardigde en de volledige omkadering werd terecht beloond met deze mooie promotie. Onze dank gaat eveneens uit naar de supporters die ook in de eindronde massaal aanwezig waren om de ploeg te steunen. Verder een ‘dank u wel’, aan de vele vrijwilligers die zich het ganse seizoen belangeloos hebben ingezet voor FC Dworp en onze vier hoofdsponsors : EA Projects, Wasserij Ganshory, KBC Verzekeringen Devillé-Sleewaegen en Immo Copper. Met het oog op de promotie, werd de huidige ploeg ondertussen verder uitgebreid en versterkt. We kijken nu al uit naar het volgend seizoen.
FC Dworp, you made us proud !