Spring naar inhoud

Amateurvoetbal definitief stopgezet, jeugdvoetbal tot U13 blijft mogelijk

De crisiscel van de KBVB heeft unaniem beslist om een streep te trekken door alle amateurcompetities van het voetbal dit seizoen. Enkel 1e en 2e klasse, de beker bij de mannen en de hoogste klasse bij de vrouwen mogen nog gespeeld worden. Ook jeugdvoetbal tot de U13 blijft mogelijk.

De beslissing van de crisiscel, waarin zowel de Pro League, de voetbalbond als Voetbal Vlaanderen (en zijn Waalse tegenhanger) zetelt, komt niet helemaal uit de lucht vallen. Door de slechte coronacijfers was het niet meer realistisch om de competities, die al sinds midden oktober stillagen, opnieuw op te starten.

Het bestuur van FC Dworp heeft beslist dat iedereen die dit voetbaljaar (2020-2021) zijn lidgeld had betaald, een tegoedbon zal krijgen voor het lidgeld van het seizoen 2021-2022. De modaliteiten van deze tegoedbon verneem je binnenkort.  Wij danken jullie alvast voor het vertrouwen in onze club.