Spring naar inhoud

Verscherpte coronamaatregelen

Nu de coronabesmettingen snel stijgen, ook binnen onze club, willen ook wij onze waakzaamheid verhogen en onze verantwoordelijkheid opnemen.
Vanaf 27 oktober gaan we reeds volgende maatregelen toepassen :
bij het betreden van de kantine zal het voorleggen van een vaccinatiebewijs worden gevraagd (vanaf 1 november wordt het verplicht over gans België) en het dragen van een mondmasker binnen in de kantine wordt opnieuw aanbevolen. Voor de jeugdploegen wordt verzocht om zoveel als mogelijk de eigen bubbel te respecteren, en het contact met spelers uit andere groepen te vermijden.
Heeft uw kind of iemand binnen uw gezin ziektesymptomen, dan raden wij aan om uw kind thuis te laten en een test te laten uitvoeren.
Door met zijn allen deze maatregelen te respecteren, dragen we in ieder geval ons steentje bij om de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan, en om zo snel mogelijk terug naar een normale situatie te gaan.
Met sportieve groeten,
Het bestuur van FC Dworp